Get ( Värdnamn )

Returnerar namnet på den aktuella värden.

Format

Get ( Värdnamn )

Beskrivning

På datorn som är värd för filen visas det aktuella registrerade datornamnet i Inställningar (Windows) eller systeminställningarna (macOS).

Kommentarer

• Om den aktuella beräkningen är lagrad och du anger kontexten utvärderas den här funktionen med utgångspunkt i angiven kontext, annars utvärderas den med utgångspunkt i det aktuella fönstrets kontext.

Exempel 1

Returnerar Fredrik Jolin om Fredrik Jolin är det registrerade namnet på värddatorn som används.