Övriga funktioner

Övriga funktioner returnerar information om fält och layoutobjekt.

Funktion Ändamål

ComputeModel

Returnerar ett JSON-objekt som innehåller resultatet av en Core ML-modellutvärdering.

ConvertFromFileMakerPath

Konverterar en sökväg i FileMaker-format till ett standardformat.

ConvertToFileMakerPath

Konverterar en sökväg i ett standardformat till FileMaker-format.

GetAddonInfo

Returnerar ett JSON-objekt med information om ett tillägg.

GetBaseTableName

Returnerar bastabellnamnet för en fältreferens.

GetFieldName

Returnerar det fullständiga namnet på en fältreferens.

GetLayoutObjectAttribute

Returnerar angivna attribut för layoutobjektet som anges av objektnamnet som är aktivt i beräkningen.

GetLayoutObjectOwnerInfo

Returnerar ett JSON-objekt med ägarskapsinformation om ett layoutobjekt.

GetModelAttributes

Returnerar metadata i JSON-format om en namngiven modell som för närvarande är inläst.

LayoutObjectUUID

Returnerar den unika identitetsbeteckningen (UUID) för layoutobjektet där beräkningen har definierats.