Get ( CachefilNamn )

Returnerar namnet på cachefilen för den aktuella, aktiva filen.

Format

Get ( CachefilNamn )

Parametrar

Ingen

Returnerad datatyp

text

Ursprungsversion

20.1

Beskrivning

Om den aktuella beräkningen är lagrad och du anger kontexten utvärderas den här funktionen med utgångspunkt i angiven kontext, annars utvärderas den med utgångspunkt i det aktuella fönstrets kontext.

Obs!  För script på serversidan stöds inte den här funktionen i FileMaker WebDirect, FileMaker Data API och Anpassad webbpublicering och en tom sträng returneras.

Exempel 1

Returnerar FMTEMPFM9912_2.tmp för den lokala cachefilens namn.

Returnerar FMS_E298711A83921EA362CEE21A73046B7B.fch för fjärrfilens namn.