Get ( PektangentbordLäge )

Returnerar 1 (sant) om pektangentbordet är inställt på att visas automatiskt vid behov. Annars returneras 0 (falskt).

Format

Get ( PektangentbordLäge )

Parametrar

Ingen

Returnerad datatyp

nummer

Ursprungsversion

14.0

Beskrivning

Den här funktionen stöds endast i FileMaker Go och Windows. Den returnerar:

• 1 om pektangentbordet är aktiverat
  • 0 om pektangentbordet är inaktiverat

Kommentarer

• I FileMaker Go anger det värde som returneras av denna funktion inte statusen för pektangentbordet om det aktiva fältet är en dold redigeringsruta, eftersom FileMaker Go alltid visar pektangentbordet för en dold redigeringsruta.

Exempel 1

Kontrollerar pektangentbordets aktuella inställning och inaktiverar pektangentbordet om det är aktiverat.

Kopiera
If [ Get ( PektangentbordLäge ) = 1]
    Aktivera pektangentbord [Av]