Get ( Värdprogramversion )

Returnerar FileMaker-värdens produktnamn och version.

Format

Get ( Värdprogramversion )

Parametrar

Ingen

Returnerad datatyp

text

Ursprungsversion

9.0

Beskrivning

Returnerar ett värde när den aktuella filen delas av en värd. Annars returneras en tom sträng. Om filen delas med FileMaker Pro som värd returnerar denna funktion ett värde på klienter, men returnerar en tom sträng på värden.

Exempel 1

Returnerar Pro 20.1.1 på klienter om värddatorn kör FileMaker Pro version 20.1.1.

Returnerar Server 20.1.1 om värddatorn kör FileMaker Server version 20.1.1.

Returnerar Cloud Server 2.20.1.57 om värddatorn kör FileMaker Cloud version 2.20.1 underversion 57.