Get (ActiefLayoutObjectNaam)

Geeft als resultaat de naam van het lay-outobject dat de focus in het huidige venster van de berekening heeft.

Opmaak

Get (ActiefLayoutObjectNaam)

Parameters

Geen

Resulterend gegevenstype

tekst

Afkomstig uit versie

8.5

Beschrijving

Wanneer geen lay-outobject actief is, geeft deze functie als resultaat een lege tekenreeks.

Opmerkingen

• Wanneer u op een knop, een popover-knop of een vensterbesturingselement klikt, geeft u die knop of dat element de focus niet. Om een van deze objecten de focus te geven, moet u op Tab drukken of de Ga naar object scriptstap uitvoeren om naar een knop, tabblad of schuifpaneel te gaan.

Voorbeeld 1

De huidige lay-out bevat een veld met de naam klantNaam. Wanneer het veld actief is, geeft Get (ActiefLayoutObjectNaam) als resultaat klantNaam.