Get (VersieHosttoepassing)

Geeft als resultaat de productnaam en -versie van de FileMaker-host.

Opmaak

Get (VersieHosttoepassing)

Parameters

Geen

Resulterend gegevenstype

text

Afkomstig uit versie

9.0

Beschrijving

Geeft een waarde als resultaat wanneer het huidige bestand is gehost. Anders geeft dit een lege tekenreeks als resultaat. In het geval van een FileMaker Pro-host, geeft deze functie een waarde als resultaat op clients maar een lege tekenreeks als resultaat op de host.

Voorbeeld 1

Geeft op clients als resultaat Pro 20.1.1 als FileMaker Pro versie 20.1.1 wordt uitgevoerd op de hostcomputer.

Geeft als resultaat Server 20.1.1wanneer op de hostcomputer FileMaker Server versie 20.1.1 wordt uitgevoerd.

Geeft als resultaat Cloud Server 2.20.1.57 wanneer op de hostcomputer FileMaker Cloud versie 2.20.1 build 57 wordt uitgevoerd.