Get (FileMakerpad)

Geeft als resultaat het pad naar de map van de kopie van een FileMaker-product die momenteel wordt uitgevoerd.

Opmaak

Get (FileMakerpad)

Parameters

Geen

Resulterend gegevenstype

tekst

Afkomstig uit versie

8.0

Opmerkingen

• Deze functie wordt alleen ondersteund in FileMaker Pro en FileMaker Go. In andere FileMaker-producten wordt deze niet ondersteund en wordt een lege tekenreeks als resultaat gegeven.
  • Het geretourneerde pad heeft de FileMaker-indeling, maar bevat geen prefix. Raadpleeg Over prefixen van paden.

Voorbeeld 1

Geeft als resultaat /C:/Program Files/FileMaker/FileMaker Pro 20/ in Windows.

Geeft als resultaat /Macintosh HD/Programma's/ in macOS.

Elk deel van het pad kan verschillen van deze voorbeelden omdat het pad geen specifiek patroon volgt.