Overige functies

Overige functies geven informatie over velden en lay-outobjecten.

Functie Doel

ComputeModel

Geeft een JSON-object met het resultaat van een Core ML-modelevaluatie.

ConvertFromFileMakerPath

Converteert een pad in FileMaker-indeling naar een standaardindeling.

ConvertToFileMakerPath

Converteert een pad in een standaardindeling naar een FileMaker-indeling.

GetAddonInfo

Geeft als resultaat een JSON-object met informatie over een add-on.

GetBaseTableName

Geeft als resultaat de naam van de basistabel van een veldverwijzing.

GetFieldName

Geeft als resultaat de volledige naam van een veldverwijzing.

GetLayoutObjectAttribute

Geeft als resultaat de opgegeven kenmerken van het lay-outobject die worden gegeven door de objectnaam die momenteel actief is in de berekening.

GetLayoutObjectOwnerInfo

Geeft als resultaat een JSON-object met eigendomsinformatie over een lay-outobject.

GetModelAttributes

Geeft als resultaat metagegevens in JSON-indeling over een benoemd model dat momenteel is geladen.

LayoutObjectUUID

Geeft als resultaat de UUID (universeel unieke ID) van het lay-outobject waarin de berekening is gedefinieerd.