Get (SessieID)

Geeft de waarde die is ingesteld door de scriptstap Sessie-ID instellen als resultaat.

Opmaak

Get (SessieID)

Parameters

Geen

Resulterend gegevenstype

tekst

Afkomstig uit versie

19.4.1

Beschrijving

Get (SessieID) geeft alleen een waarde als resultaat als de huidige app op maat wordt gehost en als de Sessie-ID instellen scriptstap is uitgevoerd in de huidige sessie. Anders geeft deze functie een lege tekenreeks als resultaat.

Voorbeeld 1

Geeft Sharon Lloyd A9oCnLQ als resultaat nadat deze waarde is ingesteld door de scriptstap Sessie-ID instellen in de huidige gehoste app.

Geeft een lege tekenreeks als resultaat wanneer de huidige app een lokaal bestand is.