Get (BestandsnaamCache)

Geeft als resultaat de naam van het cachebestand voor het huidige actieve bestand.

Opmaak

Get (BestandsnaamCache)

Parameters

Geen

Resulterend gegevenstype

tekst

Afkomstig uit versie

20.1

Beschrijving

Als de huidige berekening is opgeslagen en u geeft de context ervoor op, dan wordt deze functie geëvalueerd op basis van die context. Anders wordt deze functie geëvalueerd op basis van de context van het huidige venster.

Opmerking  Voor scripts aan de serverzijde, FileMaker WebDirect, de FileMaker Data API en Custom Web Publishing wordt deze functie niet ondersteund en wordt een lege tekenreeks als resultaat gegeven.

Voorbeeld 1

Geeft FMTEMPFM9912_2.tmp als resultaat voor de bestandsnaam van de lokale cache.

Geeft FMS_E298711A83921EA362CEE21A73046B7B.fch als resultaat voor de naam van het externe bestand.