GetEmbeddingAsText

Konverterar en inbäddningsvektor från binära containerdata till textformat.

Format

GetEmbeddingAsText ( data )

Parametrar

data – ett textuttryck som returnerar inbäddningsvektorer som containerdata, till exempel en referens till ett containerfält.

Returnerad datatyp

text

Ursprungsversion

21.0

Beskrivning

Funktionerna GetEmbeddingAsFile och GetEmbeddingAsText konverterar inbäddningsvektorer mellan text (en JSON-matris) och binära containerdata. De kan vara användbara för att exportera vektorer för användning utanför en FileMaker Pro-fil eller för att importera dem till en FileMaker Pro-fil.

Exempel 1

GetEmbeddingAsFile ( Möten::Anteckning_Inbäddning ) returnerar [-0.06650865,0.0034368848,0.051363964,...] för inbäddningsvektorn i containerfältet Möten::Anteckning_Inbäddning.