GetEmbeddingAsFile

Konverterar en inbäddningsvektor från textformat till binära containerdata.

Format

GetEmbeddingAsFile ( text {; filnamnMedTillägg } )

Parametrar

text – ett textuttryck som representerar inbäddningsvektorer som en JSON-matris.

filnamnMedTillägg – ett textuttryck som representerar filnamnet och filnamnstillägget som ska användas för returnerade containerdata. Om det inte anges används ett standardfilnamn och standardtillägg.

Parametrar inom klamrar {} är valfria.

Returnerad datatyp

container

Ursprungsversion

21.0

Beskrivning

Funktionerna GetEmbeddingAsFile och GetEmbeddingAsText konverterar inbäddningsvektorer mellan text (en JSON-matris) och binära containerdata. De kan vara användbara för att exportera vektorer för användning utanför en FileMaker Pro-fil eller för att importera dem till en FileMaker Pro-fil.

Exempel 1

Konverterar inbäddningsvektorn i textfältet Möten::Anteckning_Inbäddning_JSON till binära data och lagrar dem som en fil i containerfältet Möten::Anteckning_Inbäddning med det angivna filnamnet.

Kopiera
Tilldela fält [ Möten::Anteckning_Inbäddning ; GetEmbeddingAsFile ( Möten::Anteckning_Inbäddning_JSON ; "inbäddning_från_FileMaker.fve" ) ]