End Loop

Geeft het einde van een Loop-scriptstructuur aan.

Opties

Geen.

Compatibiliteit

Product Ondersteund
FileMaker Pro Ja
FileMaker Go Ja
FileMaker WebDirect Ja
FileMaker Server Ja
FileMaker Data API Ja
Custom Web Publishing Ja

Afkomstig uit versie

6.0 of lager

Beschrijving

Telkens als u een Loop-scriptstap gebruikt, wordt in het scriptbewerkingsvenster automatisch een End Loop-stap toegevoegd. De stappen tussen Loop en End Loop krijgen automatisch een inspringing en de stap End Loop wordt op hetzelfde inspringingsniveau geplaatst als de overeenkomstige stap Loop.

Voorbeeld 1

Kopieert de gegevens van Klanten::Telefoon op het werk naar Klanten::Contactpersoon overdag in alle records.

Kopiƫren
Ga naar record/verzoek/pagina [Eerste]
Loop
    Veld instellen [Klanten::Contactpersoon overdag; Klanten::Telefoon op het werk]
    Ga naar record/verzoek/pagina [Volgende; Afsluiten na laatste: Aan]
End Loop