BaseTableIDs

Geeft als resultaat een lijst met alle basistabel-ID's in bestandsnaam.

Opmaak

BaseTableIDs (bestandsnaam)

Parameters

bestandsnaam - de naam van een geopend databasebestand (lokaal of extern).

Resulterend gegevenstype

tekst

Afkomstig uit versie

20.1

Beschrijving

Elke waarde is uniek en identificeert een basetable. De ID staat ook los van wanneer u elke tabel maakt: de eerste tabel kan de kleinste, gemiddelde of grootste waarde hebben.

Vermelde items worden van elkaar gescheiden door teruglooptekens.

Voorbeeld 1

BaseTableIDs ("Universiteitsdatabase") geeft als resultaat

129

130

voor het databasebestand Universiteitsdatabase als twee tabellen voor het bestand zijn gedefinieerd.