GetEmbedding

Retourneert een vectorweergave als containergegevens voor invoertekst met behulp van een insluitmodel.

Opmaak

GetEmbedding ( account ; model ; tekst )

Parameters

Account - de AI-account voor deze functie die moet worden gebruikt. Gebruik in het huidige bestand de scriptstap AI-account configureren scriptstap om het account in te stellen en deze naam toe te wijzen op elk moment voordat deze functie wordt uitgevoerd.

model de naam van het model waarmee insluitvectoren worden gegenereerd. Geef de modelnaam op als een tekstexpressie, die beschikbaar is bij de modelprovider.

tekst een tekstexpressie die naar het model wordt verzonden voor conversie naar insluitvectoren.

Resulterend gegevenstype

container

Afkomstig uit versie

21.0

Beschrijving

Net als bij de scriptstap Insluiting invoegen scriptstap, krijgt deze functie insluitvectoren voor de opgegeven tekst met behulp van een AI-account en een model. Deze functie retourneert insluitvectoren echter alleen als containergegevens, die kleiner kunnen zijn dan wanneer ze als tekst worden opgeslagen en de prestaties kunnen verbeteren bij verdere verwerking met de insluitvectoren.

Als er momenteel geen AI-account is geconfigureerd, retourneert deze functie '?' en retourneert de functie EvaluationError foutcode 877 ('Kan AI-account niet vinden').

Voorbeeld 1

Hiermee configureert u een AI-account, gaat u naar de lay-out Bijeenkomstdetails en stelt u de waarde van het containerveld Meetings:Note_Embedding in de huidige record in op de binaire vectorgegevens voor de tekst "Claris."

Kopiƫren
AI-account configureren [ Accountnaam: "my-account" ; Modelprovider: OpenAI ; API-sleutel: "sk-RZCtpWT..." ]
Ga naar lay-out [ "Bijeenkomstdetails" (Meetings) ; Animatie: Geen ]

Veld instellen [ Meetings::Note_Embedding ; GetEmbedding ( "my-account" ; "text-embedding-3-small" ; "Claris" ) ]

Voorbeeld 2

Hiermee configureert u een AI-account, gaat u naar de lay-out Bijeenkomstdetails en vraagt u de gebruiker tekst in te voeren die u wilt vergelijken met het veld Opmerking in de huidige record. Vervolgens worden de insluitvectoren voor de invoer opgehaald en als containergegevens in een variabele opgeslagen. Hetzelfde gebeurt met de tekst in het veld Meetings::Note. Toont vervolgens de cosinusgelijkenis van de insluitvectoren in de twee variabelen.

Kopiƫren
AI-account configureren [ Accountnaam: "my-account" ; Modelprovider: OpenAI ; API-sleutel: "sk-RZCtpWT..." ]

Ga naar lay-out [ "Bijeenkomstdetails" (Meetings) ; Animatie: Geen ]

Aangepast dialoogvenster tonen [ "Vergelijk deze tekst met de vergadernotulen:" ; $Input ]
Variabele instellen [ $Input_Embedding ; Waarde: GetEmbedding ( "my-account" ; "text-embedding-3-small" ; $Input ) ]
Variabele instellen [ $Note_Embedding ; Waarde: GetEmbedding ( "my-account" ; "text-embedding-3-small" ; Meetings::Note ) ]

Aangepast dialoogvenster tonen [ "Cosine Similarity" ; CosineSimilarity ( $Input_Embedding ; $Note_Embedding ) ]