AI-account configureren

Stelt een AI-account in voor gebruik op naam op basis van een modelprovider (of eindpunt) en een API-sleutel.

Opties

• Met Accountnaam wordt een naam toegewezen aan dit AI-account, die wordt gebruikt om naar dit account te verwijzen in andere AI-scriptstappen en -functies. De naam is niet gerelateerd aan de modelprovider en kan elke berekende tekstexpressie zijn. Als u meer dan één account in het huidige bestand instelt, moet elke accountnaam uniek zijn.

• Modelprovider specificeert een vooraf gedefinieerde of aangepaste modelprovider. Voor Aangepast moet u ook een URL opgeven voor de optie Eindpunt.

• Eindpunt is de URL voor het API-eindpunt dat moet worden gebruikt als Modelprovider is ingesteld op Aangepast. Geef het eindpunt op als een tekstexpressie die eindigt met een schuine streep (/), bijvoorbeeld "https://localhost:8080/".

• API-sleutel is de sleutel waarmee u de service van de modelprovider kunt gebruiken. Raadpleeg de website van de modelprovider voor informatie over het verkrijgen van een API-sleutel of het genereren van een PKI-token.

Compatibiliteit

Product Ondersteund
FileMaker Pro Ja
FileMaker Go Ja
FileMaker WebDirect Ja
FileMaker Server Ja
FileMaker Cloud Ja
FileMaker Data API Ja
Custom Web Publishing Ja

Afkomstig uit versie

21.0

Beschrijving

Met deze scriptstap wordt een AI-account ingesteld dat alleen beschikbaar is in het huidige bestand. Wanneer het bestand wordt gesloten, wordt de AI accountconfiguratie gewist. Andere AI scriptstappen en -functies verwijzen naar de accountnaam die is opgegeven om dit account te gebruiken.

Opmerkingen

• Wanneer u Modelprovider instelt op Aangepast om een open source-model te gebruiken, moeten de URL die u opgeeft voor Eindpoint en de opmaak van het antwoord dat door het model wordt geretourneerd, compatibel zijn met de OpenAI API. Raadpleeg de OpenAI API-documentatie voor meer informatie.

Voorbeeld 1

Hiermee wordt een OpenAI-account ingesteld met de naam my_account met de opgegeven API-sleutel.

Kopiëren
AI-account configureren [ Accountnaam: "my_account" ; Modelprovider: OpenAI ; API-sleutel: "sk-RZCtpWT..." ]

Voorbeeld 2

Hiermee stelt u een account in met de naam my_account voor een aangepaste modelprovider op het opgegeven endpoint met een API-sleutel die is opgeslagen in een algemeen veld.

Kopiëren
AI-account configureren [ Accountnaam: "my_account" ; Modelprovider: Aangepast ;
Eindpunt: "https://myserver.example.com:8080/" ; API-sleutel: Globals::API_Key ]