GetEmbeddingAsText

Converteert een insluitvector van binaire containergegevens naar tekstindeling.

Opmaak

GetEmbeddingAsText ( gegevens )

Parameters

gegevens - een tekstexpressie die insluitvectoren retourneert als containergegevens, zoals een verwijzing naar een containerveld.

Resulterend gegevenstype

tekst

Afkomstig uit versie

21.0

Beschrijving

De functies GetEmbeddingAsFile en GetEmbeddingAsText converteren insluitvectoren tussen tekst (een JSON-array) en binaire containergegevens. Ze kunnen handig zijn voor het exporteren van vectoren voor gebruik buiten een FileMaker Pro-bestand of voor het importeren ervan in een FileMaker Pro-bestand.

Voorbeeld 1

GetEmbeddingAsFile ( Meetings::Note_Embedding ) retourneert [-0.06650865,0.0034368848,0.051363964,...] voor de insluitvector in het containerveld Meetings::Note_Embedding.