GetEmbeddingAsFile

Converteert een insluitvector van tekstindeling naar binaire containergegevens.

Opmaak

GetEmbeddingAsFile ( tekst {; bestandnaamMetUitbreiding } )

Parameters

text - een tekstexpressie die vectoren voorstelt als een JSON-array.

bestandnaamMetUitbreiding - een tekstexpressie die de bestandsnaam en extensie aangeeft die gebruikt moeten worden voor de geretourneerde containergegevens. Indien deze niet zijn opgegeven, worden een standaardbestandsnaam en -extensie gebruikt.

Parameters tussen accolades { } zijn optioneel.

Resulterend gegevenstype

container

Afkomstig uit versie

21.0

Beschrijving

De functies GetEmbeddingAsFile en GetEmbeddingAsText converteren insluitvectoren tussen tekst (een JSON-array) en binaire containergegevens. Ze kunnen handig zijn voor het exporteren van vectoren voor gebruik buiten een FileMaker Pro-bestand of voor het importeren ervan in een FileMaker Pro-bestand.

Voorbeeld 1

Converteert de insluitvector in het tekstveld Meetings::Note_Embedding_JSON naar binaire gegevens en slaat deze op als een bestand in het containerveld Meetings::Note_Embedding met de opgegeven bestandsnaam.

Kopiƫren
Veld instellen [ Meetings::Note_Embedding ; GetEmbeddingAsFile ( Meetings::Note_Embedding_JSON ; "embedding_from_FileMaker.fve" ) ]