Kopie opslaan als add-on-pakket

Maakt een add-on-pakket van een FileMaker Pro-bestand.

Opties

• Vensternaam specificeert de vensternaam van het geopende FileMaker Pro-bestand dat u wilt opslaan. Indien niet gespecificeerd, wordt het bestand voor het huidige venster opgeslagen.

• UUID's vervangen genereert nieuwe UUID's voor alle elementen in het bestand voordat u deze opslaat als een auitbreidingspakket. Deze handeling kan niet ongedaan worden gemaakt.

Compatibiliteit

Product Ondersteund
FileMaker Pro Ja
FileMaker Go Nee
FileMaker WebDirect Nee
FileMaker Server Nee
FileMaker Cloud Nee
FileMaker Data API Nee
Custom Web Publishing Nee

Afkomstig uit versie

19.0

Beschrijving

Deze scriptstap maakt een uitbreidingspakket van een geopend FileMaker Pro-bestand. De invoegtoepassing wordt opgeslagen in deze map:

• Windows: <drive>:\Users\<user>\AppData\Local\FileMaker\Extensions\AddonModules

• macOS: /Users/<user>/Library/Application Support/FileMaker/Extensions/AddonModules

In deze map wordt de invoegtoepassing in twee vormen opgeslagen:

• Een ongecomprimeerde map met de bestanden waaruit de invoegtoepassing bestaat. De huidige FileMaker Pro-installatie laadt de invoegtoepassing uit deze map en maakt deze direct beschikbaar om de invoegtoepassing in uw aangepaste apps te installeren.

• Een gecomprimeerd .fmaddon-bestand dat u naar andere gebruikers kunt distribueren. Gebruikers die FileMaker Pro hebben geïnstalleerd, kunnen dubbelklikken op het .fmaddon-bestand om de ongecomprimeerde invoegtoepassingmap aan de bovenstaande locatie toe te voegen op hun computer.

Raadpleeg de Knowledge Base voor meer informatie over het maken van een invoegtoepassing.

Opmerkingen

• Als het script voor het maken van uw uitbreidingspakket zich in hetzelfde bestand bevindt dat u wilt opslaan als een uitbreidingspakket, voegt u het volgende toe aan het begin van de naam van uw script om te voorkomen dat het script wordt opgenomen in uw invoegtoepassing:

__FMAddonTemplateDirectives_

Dit voorvoegsel begint met twee onderstrepingstekens (__) en eindigt met één onderstrepingsteken.

Voorbeeld 1

Slaat het bestand met de vensternaam Mijn invoegtoepassing op als een uitbreidingspakket.

Kopiëren
Een kopie opslaan als uitbreidingspakket [ Vensternaam: "Mijn invoegtoepassing" ; UUID's vervangen: Uit ]