Cache naar schijf wegschrijven

Schrijft de interne bestandscache onmiddellijk weg naar de harde schijf van de computer.

Opties

Geen.

Compatibiliteit

Product Ondersteund
FileMaker Pro Ja
FileMaker Go Ja
FileMaker WebDirect Nee
FileMaker Server Nee
FileMaker Cloud Nee
FileMaker Data API Nee
Custom Web Publishing Nee

Afkomstig uit versie

6.0 of lager

Beschrijving

Tijdens inactiviteit worden wijzigingen van de interne bestandscache automatisch door FileMaker-clients weggeschreven naar (opgeslagen op) de harde schijf van de computer (of andere opslag). Gebruik deze scriptstap om FileMaker-clients te dwingen de interne bestandscache weg te schrijven als er uitgebreide wijzigingen zijn aangebracht met scriptstappen zoals Records importeren of Veldinhoud vervangen.

Voorbeeld 1

Dit voorbeeldscript wijst volgnummers toe aan alle records in de gevonden reeks en schrijft de wijzigingen weg naar de schijf.

Kopiƫren
Zoekopdracht uitvoeren [Herstellen]
Records sorteren [Herstellen; Met dialoogvenster: Aan]
Ga naar record/verzoek/pagina [Eerste]
Veldinhoud vervangen [Met dialoogvenster: Uit; Producten::Volgnummer; Volgnummers]
Cache naar schijf wegschrijven