Portaal vernieuwen

Vernieuwt de relatie en de inhoud van het benoemde object.

Opties

• Objectnaam is een benoemd object in de huidige lay-out. Als Objectnaam niet is opgegeven, vernieuwt 'Portaal vernieuwen' het actieve lay-outobject. Raadpleeg Objecten benoemen.

Compatibiliteit

Product Ondersteund
FileMaker Pro Ja
FileMaker Go Ja
FileMaker WebDirect Ja
FileMaker Server Nee
FileMaker Cloud Nee
FileMaker Data API Nee
Custom Web Publishing Nee

Afkomstig uit versie

14.0

Beschrijving

‘Portaal vernieuwen’ werkt de interne relatie en inhoud bij van een portaal dat gerelateerde records weergeeft. Gebruik ‘Portaal vernieuwen’ wanneer een globaalveld in de filterberekening van het portaal is gewijzigd. ‘Portaal vernieuwen’ met de BijVerlatenObject scriptactivering vernieuwt bijvoorbeeld een portaal wanneer gebruikers een wijziging vastleggen in een veld dat in de filterberekening van het portaal wordt gebruikt.

Opmerkingen

Voorbeeld 1

Dit voorbeeldscript stelt de waarde van een globaalveld uit de filterberekening van een portaal in en werkt vervolgens het portaal bij.

Kopiëren
Veld instellen [Klant::Filter; 16]
Portaal vernieuwen [Objectnaam: "Bestellingen van klanten"]