Alle records tonen

Zoekt alle records in de tabel die aan de basis ligt van het venster op de voorgrond en selecteert de huidige record.

Opties

Geen.

Compatibiliteit

Product Ondersteund
FileMaker Pro Ja
FileMaker Go Ja
FileMaker WebDirect Ja
FileMaker Server Ja
FileMaker Cloud Ja
FileMaker Data API Ja
Custom Web Publishing Ja

Afkomstig uit versie

6.0 of lager

Beschrijving

Gebruik deze scriptstap als u alle records opnieuw wilt weergeven nadat u met een gevonden reeks hebt gewerkt.

Gebruik Alle records tonen in de bladermodus of de schermafdrukmodus. Als u deze scriptstap uitvoert in de modus Zoeken of Lay-out, schakelt FileMaker Pro over naar de modus Bladeren als de records zijn gevonden.

Voorbeeld 1

Dit voorbeeldscript gaat naar de lay-out Facturen, toont alle records en voert een sorteerbewerking uit.

Kopiƫren
Ga naar lay-out ["Facturen"]
Alle records tonen
Records sorteren [Herstellen; Met dialoogvenster: Uit]

Voorbeeld 2

Dit voorbeeldscript voert een zoekopdracht uit, toont alle records als er geen records zijn gevonden en sorteert de gevonden reeks.

Zoekopdracht uitvoeren [Herstellen]
If [Get (GevondenTelling) = 0]
    Alle records tonen