Gevonden reeks beperken

Verfijnt de bestaande gevonden reeks met de huidige of bewaarde zoekopdrachten.

Opties

Via Zoekopdrachten opgeven kunt u een zoekopdracht maken en opslaan met de scriptstap. Herstellen geeft een opgeslagen zoekopdracht aan.

Compatibiliteit

Product Ondersteund
FileMaker Pro Ja
FileMaker Go Ja
FileMaker WebDirect Ja
FileMaker Server Ja
FileMaker Cloud Ja
FileMaker Data API Ja
Custom Web Publishing Ja

Afkomstig uit versie

6.0 of lager

Beschrijving

Deze scriptstap is gelijk aan een logische AND-zoekopdracht. Of ‘Gevonden reeks beperken’ is vergelijkbaar met de Zoekopdracht uitvoeren scriptstap.

Opmerkingen

• Als geen records overeenkomen met de zoekcriteria, geeft deze scriptstap een gevonden reeks van nul records als resultaat.

Voorbeeld 1

Dit voorbeeldscript beperkt de gevonden reeks tot betaalde facturen of laat alle records zien.

Kopiëren
Aangepast dialoogvenster tonen ["Alleen betaalde facturen weergeven?"]
If [Get (KeuzeLaatsteBericht) = 1]
    Ga naar Zoeken [Onderbreken: Uit]
    Veld instellen [Facturen::Status; "Betaald"]
    Gevonden reeks beperken [ ]
Else
    Alle records tonen