Sorteren van records opheffen

Herstelt de records in de huidige gevonden reeks naar de volgorde waarin de records zijn ingevoerd.

Opties

Geen.

Compatibiliteit

Product Ondersteund
FileMaker Pro Ja
FileMaker Go Ja
FileMaker WebDirect Ja
FileMaker Server Ja
FileMaker Cloud Ja
FileMaker Data API Ja
Custom Web Publishing Ja

Afkomstig uit versie

6.0 of lager

Beschrijving

Gebruik deze scriptstap wanneer het belangrijk is om de oorspronkelijke invoervolgorde te handhaven, zoals bij op nummer ingevoerde facturen of een op datum ingevoerde ledenadministratie.

Opmerkingen

Voorbeeld 1

Dit voorbeeldscript gaat naar de lay-out Facturen afdrukken, sorteert de records, drukt deze af, gaat terug naar de oorspronkelijke lay-out en maakt de sortering van de records ongedaan.

Kopiƫren
Ga naar lay-out ["Facturen afdrukken"]
Records sorteren [Herstellen; Met dialoogvenster: Uit]
Afdrukken [Met dialoogvenster: Uit]
Ga naar lay-out [originele lay-out]
Sorteren van records opheffen