Een veld instellen om een kalender met vervolgkeuzelijst weer te geven

1. Selecteer het veld in de lay-outmodus.
  2. Klik in het infovenster op het tabblad Gegevens Gegevens.
  3. Kies in het onderdeel Veld bij Stijl besturingselementen de optie Kalender-keuzelijst. Selecteer vervolgens opties.
    • Pictogram opnemen om kalender te tonen/verbergen geeft een kalenderpictogram in het veld weer. Als deze optie niet is ingeschakeld, wordt de kalender automatisch weergegeven wanneer de gebruiker in het veld komt.
    • Automatisch aanvullen met bestaande waarden is alleen beschikbaar voor velden die als tekst zijn gedefinieerd.

Opmerkingen

• Als u de kalender met vervolgkeuzelijst wilt weergeven, selecteert u het veld (of klikt u op het kalenderpictogram) in de modus Bladeren of de modus Zoeken.
  • Gebruik Instellingen (Windows) of Systeemvoorkeuren (macOS) om te wijzigen op welke dag de week begint in een kalender met een vervolgkeuzelijst.