VidFönsterTransaktion

Utför ett script och skapar ett JSON-objekt när en transaktion har slutförts. JSON-objektet innehåller filnamnet, bastabellsnamnet, post-ID, åtgärd och innehållet i bastabellens fält med namnet "vidFönsterTransaktion" (eller ett angivet fält) för varje åtgärd inom den slutförda transaktionen.

Åtgärder som gör att en transaktion verkställs inkluderar:

När scriptet körs

Efter att händelsen har bearbetats.

De lägen där triggern kan användas

Bearbetningsläge och Sökläge.

Resultat

Du kan använda Scriptsteget Avsluta script i det utlösta scriptet för att returnera sant eller falskt.

• Sant: Händelsen som utlöste scriptet fortsätter.
  • Falskt: Händelsen som utlöste scriptet avbryts.

Kompatibilitet

Produkt Stöds

FileMaker Pro

Ja

FileMaker Go

Ja

FileMaker WebDirect

Ja

FileMaker Server

Ja

FileMaker Cloud

Ja

FileMaker Data API

Ja

Anpassad webbpublicering

Ja

Ursprungsversion

20.1

Kommentarer

• Med alternativet Fältnamn kan du ange ett fält i en tabell där scriptet anropas. Om fältet finns tas fältinnehållet med i JSON-scriptparametern. Om fältet inte har angetts är standardfältnamnet "vidFönsterTransaktion".