VidFilAVPlayerÄndring

Utför ett script om mediefilen spelas upp från ett fält eller en URL-adress, och spelarens tillstånd ändras. Följande händelser kan aktivera denna scripttrigger:

• en användare pausar, spelar upp eller stoppar mediet med uppspelningskontrollerna eller gester
  • uppspelningen av en video avslutas vid slutet av videon
  • uppspelningen av mediet avslutas eftersom scriptsteget AVPlayer Ange uppspelningsläge ställdes in på Stoppad
  • uppspelningen av en video avslutas eftersom AVPlayer Spela upp börjar att spela upp en annan video

Läs VidObjektAVPlayerÄndring om du vill ange en scripttrigger när mediefilen spelas upp i ett containerlayoutobjekt.

När scriptet körs

Efter att händelsen har bearbetats.

De lägen där triggern kan användas

Bearbetningsläge och Sökläge.

Produkt Stöds
FileMaker Pro Nej