VidFörstaFönsterÖppna

Utför ett script varje gång du öppnar ett fönster med en databasfil, förutsatt att den filen inte har några andra fönster öppna.

När scriptet körs

Efter att det första fönstret i en fil har öppnats.

De lägen där triggern kan användas

VidFörstaFönsterÖppna aktiveras innan ett läge anges i FileMaker Pro.

Resultat

Inga.

Kompatibilitet

Produkt Stöds
FileMaker Pro Ja
FileMaker Go Ja
FileMaker WebDirect Ja
FileMaker Server Ja
FileMaker Cloud Ja
FileMaker Data API Nej
Anpassad webbpublicering Nej

Ursprungsversion

12.0

Kommentarer

• I FileMaker Pro, FileMaker Go och FileMaker WebDirect aktiveras den här scripttriggern när det första fönstret skapas direkt för en fil, antingen manuellt eller med Scriptsteget Öppna fil. Om en fil öppnas med ett dolt fönster från en relation eller ett script, aktiveras inte scripttriggern förrän ett fönster skapas direkt. Om ett script utförs i en annan fil aktiveras inte den här scripttriggern i den filen även om scriptet skapar det första fönstret för den filen. Öppna den andra filen med scriptsteget Öppna fil innan du utför scriptet i den filen om du vill att scripttriggern ska aktiveras i en annan fil. Information om hur den här scripttriggern fungerar annorlunda för script på serversidan finns i Om att köra scripts på FileMaker Server och FileMaker Cloud.