VidFönsterÖppna

Utför ett script varje gång du öppnar ett fönster i en databasfil.

När scriptet körs

Efter att ett fönster öppnas eller efter att scripttriggern VidFörstaFönsterÖppna aktiveras (om det är markerat på fliken Scripttriggers).

De lägen där triggern kan användas

VidFönsterÖppna aktiveras innan ett läge anges i FileMaker Pro.

Resultat

Inga.

Kompatibilitet

Produkt Stöds
FileMaker Pro Ja
FileMaker Go Ja
FileMaker WebDirect Ja
FileMaker Server Ja
FileMaker Cloud Ja
FileMaker Data API Ja
Anpassad webbpublicering Ja

Ursprungsversion

12.0

Kommentarer

• Ett script kan även utlösas på det här sättet när du öppnar ett fönster för en dold fil som tidigare har öppnats med ett script eller en relation.