VidFönsterStäng

Utför ett script varje gång du stänger ett fönster i en databasfil.

När scriptet körs

Innan ett fönster öppnas eller innan scripttriggern VidSistaFönsterStäng aktiveras (om det är markerat på fliken Scripttriggers).

De lägen där triggern kan användas

VidFönsterStäng aktiveras efter att ett läge lämnas i FileMaker Pro.

Resultat

Du kan använda Scriptsteget Avsluta script i det utlösta scriptet för att returnera sant eller falskt.

• Sant: Händelsen som utlöste scriptet fortsätter.
  • Falskt: Händelsen som utlöste scriptet avbryts.

Kompatibilitet

Produkt Stöds
FileMaker Pro Ja
FileMaker Go Ja
FileMaker WebDirect Ja
FileMaker Server Ja
FileMaker Cloud Ja
FileMaker Data API Ja
Anpassad webbpublicering Ja

Ursprungsversion

12.0

Kommentarer

• Scriptet utförs även om själva filen fortfarande är öppen, t.ex. om en annan fil med öppna fönster refererar till den här filen. Det avslutande scriptet utförs varje gång ett fönster i den angivna filen stängs.
  • Om scriptet som körs av scripttriggern VidFönsterStäng returnerar ett falskt värde kommer filen inte att stängas.