Zoeken/vervangen openen

Opent het dialoogvenster Zoeken/vervangen.

FileMaker Pro Ja
FileMaker Go Nee

7.0

Beschrijving

Deze scriptstap doet hetzelfde als wanneer u achtereenvolgens Bewerken > Zoeken/vervangen > Zoeken/vervangen kiest.

Gebruik deze scriptstap om het dialoogvenster te openen voor gebruikers voor wie u de toegang tot FileMaker Pro-menu's hebt beperkt.

Opmerkingen

Voorbeeld 1

Dit voorbeeldscript geeft een aangepast dialoogvenster weer waarin de gebruiker wordt gevraagd of deze het dialoogvenster ‘Zoeken/vervangen’ wil openen.

Kopiëren
Aangepast dialoogvenster tonen ["Het dialoogvenster Zoeken/vervangen openen?"]
If [Get (KeuzeLaatsteBericht) = 1]
    Zoeken/vervangen openen