BijVensterTransactie

Voert een script uit en maakt een JSON-object nadat een transactie is vastgelegd. Het JSON-object bevat de bestandsnaam, de naam van de basistabel, de record-ID, de bewerking en de inhoud van het veld van die basistabel met de naam "BijVensterTransactie" (of een opgegeven veld) voor elke bewerking binnen de voltooide transactie.

Een transactie wordt onder meer door de volgende acties vastgelegd:

Wanneer wordt het script uitgevoerd

Nadat de gebeurtenis is verwerkt.

De modi waarin de activering kan worden gebruikt

Modi Bladeren en Zoeken.

Resultaat

U kunt de Script afsluiten scriptstap in het geactiveerde script gebruiken om Waar of Onwaar als resultaat te geven.

• Waar: de gebeurtenis die het script activeerde, gaat verder.
  • Onwaar: de gebeurtenis die het script activeerde, is geannuleerd.

Compatibiliteit

Product Ondersteund

FileMaker Pro

Ja

FileMaker Go

Ja

FileMaker WebDirect

Ja

FileMaker Server

Ja

FileMaker Cloud

Ja

FileMaker Data API

Ja

Custom Web Publishing

Ja

Afkomstig uit versie

20.1

Opmerkingen

• Met de optie Veldnaam kunt u een veld opgeven in een tabel waar het script wordt aangeroepen. Als het veld aanwezig is, wordt de veldinhoud opgenomen in de JSON-scriptparameter. Als het veld niet is opgegeven, is de standaardveldnaam "BijVensterTransactie".