BijVensterOpenen

Voert een script uit telkens als u een venster van een databasebestand opent.

Wanneer wordt het script uitgevoerd

Nadat een venster wordt geopend of nadat de BijEersteVensterOpenen scriptactivering (als dit op het tabblad Scriptactiveringen is geselecteerd) wordt geactiveerd.

De modi waarin de activering kan worden gebruikt

BijVensterOpenen wordt geactiveerd voordat FileMaker Pro naar een modus gaat.

Resultaat

Geen.

Compatibiliteit

Product Ondersteund
FileMaker Pro Ja
FileMaker Go Ja
FileMaker WebDirect Ja
FileMaker Server Ja
FileMaker Cloud Ja
FileMaker Data API Ja
Custom Web Publishing Ja

Afkomstig uit versie

12.0

Opmerkingen

• U kunt een script ook op die manier activeren wanneer u een venster opent voor een verborgen bestand dat eerder is geopend via een script of relatie.