BijVorigeVersieRecord

Voert een script uit voordat een reeks records wordt hersteld door de menuopdracht Records > Vorige versie record of door de Vorige versie record/verzoek scriptstap.

Wanneer wordt het script uitgevoerd

Voordat de gebeurtenis is verwerkt.

De modi waarin de activering kan worden gebruikt

Modi Bladeren en Zoeken.

Resultaat

U kunt de Script afsluiten scriptstap in het geactiveerde script gebruiken om Waar of Onwaar als resultaat te geven.

• Waar: de gebeurtenis die het script activeerde, gaat verder.
  • Onwaar: de gebeurtenis die het script activeerde, is geannuleerd.

Compatibiliteit

Product Ondersteund
FileMaker Pro Ja
FileMaker Go Ja
FileMaker WebDirect Ja
FileMaker Server Ja
FileMaker Cloud Ja
FileMaker Data API Ja
Custom Web Publishing Ja

Afkomstig uit versie

10.0

Opmerkingen

• Deze scriptactivering treedt alleen in werking wanneer er niet-vastgelegde wijzigingen in de record zijn.
  • Deze scriptactivering treedt in werking als Recordwijzigingen automatisch opslaan in het dialoogvenster Lay-outinstelling niet is geselecteerd wanneer een gebruiker een record herstelt.
  • Wanneer u klikt op Vorige versie veld in een dialoogvenster voor bevestigingsfouten van velden, wordt deze scriptactivering niet in werking gezet.
  • Raadpleeg Acties die geen scriptactiveringen in werking zetten voor een lijst met acties die deze scriptactivering niet in werking zetten.