Sortera ej poster

Återställer posterna i den aktuella gruppen hittade poster till den ordning som posterna matades in.

Tillval

Inga.

Kompatibilitet

Produkt Stöds
FileMaker Pro Ja
FileMaker Go Ja
FileMaker WebDirect Ja
FileMaker Server Ja
FileMaker Cloud Ja
FileMaker Data API Ja
Anpassad webbpublicering Ja

Ursprungsversion

6.0 eller tidigare

Beskrivning

Använd det här scriptsteget när det är viktigt att bibehålla den ursprungliga ordningen, som fakturor som förs in efter fakturanumret eller medlemsposter som anges efter datum.

Kommentarer

Exempel 1

Går till layouten Skriv ut fakturor, sorterar posterna, skriver ut, återgår till den ursprungliga layouten och återställer sorteringen av posterna.

Kopiera
Gå till layout ["Skriv ut fakturor"]
Sortera poster [Återställ; Med dialogruta: Av]
Skriv ut [Med dialogruta: Av]
Gå till layout [ursprunglig layout]
Sortera ej poster