Visa alla

Hittar alla poster i den tabell som ligger under förgrundsfönstret och väljer den aktuella posten.

Tillval

Inga.

Kompatibilitet

Produkt Stöds
FileMaker Pro Ja
FileMaker Go Ja
FileMaker WebDirect Ja
FileMaker Server Ja
FileMaker Cloud Ja
FileMaker Data API Ja
Anpassad webbpublicering Ja

Ursprungsversion

6.0 eller tidigare

Beskrivning

Använd det här scriptsteget om du vill visa alla poster på nytt när du har arbetat med sökresultat.

Använd Visa alla i bearbetningsläge och granskningsläge. Om du utför detta scriptsteg i sökläge eller layoutläge växlar FileMaker Pro till bearbetningsläge när posterna har hittats.

Exempel 1

Går till layouten Fakturor, visar alla poster och utför en sortering.

Kopiera
Gå till layout ["Fakturor"]
Visa alla
Sortera poster [Återställ; Med dialogruta: Av]

Exempel 2

Utför en sökning, visar alla poster om inga poster hittades och sorterar sökresultatet.

Kopiera
Utför sökning [Återställ]
If [Get (HittadePoster) = 0]
    Visa alla
End If
Sortera poster [Återställ; Med dialogruta: Av]