Utvidga sökning

Utvidgar befintligt sökresultat med hjälp av aktuella eller lagrade sökposter.

Tillval

Ange sökposter låter dig skapa och lagra en sökpost tillsammans med scriptsteget. Återställ anger en sparad sökpost.

Kompatibilitet

Produkt Stöds
FileMaker Pro Ja
FileMaker Go Ja
FileMaker WebDirect Ja
FileMaker Server Ja
FileMaker Cloud Ja
FileMaker Data API Ja
Anpassad webbpublicering Ja

Ursprungsversion

6.0 eller tidigare

Beskrivning

Detta scriptsteg motsvarar en logisk ELLER-sökning. I övrigt påminner Utvidga sökning om Scriptsteget Utför sökning.

Exempel 1

Utökar hittade poster till att även omfatta obetalda fakturor.

Kopiera
Visa anpassad dialogruta ["Ta med obetalda fakturor i hittade poster?"]
If [Get ( SenasteMeddelandeval ) = 1]
    Sök [Paus: Av]
    Tilldela fält [Fakturor::Status = "Obetalda"]
    Utvidga sökning [Återställ]