Voorkeuren voor Opdrachten instellen (macOS)

In FileMaker Pro (vanaf macOS Monterey 12.0) bepalen de voorkeuren voor Opdrachten welke bestanden scripts kunnen doorgeven aan de Opdrachten-app. Raadpleeg Scripts uitvoeren via Opdrachten.

1. Kies menu FileMaker Pro > Voorkeuren.

2. Klik in het dialoogvenster Voorkeuren op het tabblad Opdrachten.

FileMaker Pro-bestanden die doorgegeven scripts bevatten worden in de lijst weergegeven. Er staat een vinkje naast bestanden met toestemming om scripts door te geven.

3. Om dit te doen

Gaat u als volgt te werk

Doorgeven van scripts voor een bestand in- of uitschakelen

Schakel het selectievakje naast de naam van het bestand in of uit.

Een ingeschakeld bestand tijdelijk van de lijst verwijderen

Selecteer een of meer bestanden en druk op de Delete-toets.

Het bestand wordt weer aan de lijst toegevoegd wanneer het weer wordt geopend.

Opmerkingen

• Als een bestand geen door te geven scripts meer heeft of het uitgebreide privilege fmurlscript niet meer is ingeschakeld, wordt het bestand van de lijst verwijderd.