Loggen van AI-gesprekken instellen

Bepaalt of details van AI-gesprekken in een logbestand worden opgeslagen.

Opties

• Met Aan worden alle AI-scriptstap- of functieaanroepen in het opgegeven logbestand geregistreerd. AI-aanroepen blijven geregistreerd voor alle scripts in het huidige FileMaker Pro-bestand totdat het bestand wordt gesloten of deze scriptstap wordt uitgevoerd met de optie Uit voor hetzelfde logbestand.

• Met Uit stopt u de registratie in alle AI-aanroeplogbestanden. Er hoeft geen bestandsnaam voor het logbestand te worden opgegeven.

• Bestandsnaam is een tekstexpressie voor de bestandsnaam van het te gebruiken logbestand. Indien dit niet is opgegeven, is de bestandsnaam LLMDebug.log.

• Uitgebreide logbestanden met aanvullende informatie, zoals de insluitvectoren van een model, het aantal gebruikte tokens en het geretourneerde aantal met semantische zoekopdrachten en de voorwaarde voor gelijkenissen.

Compatibiliteit

Product Ondersteund
FileMaker Pro Ja
FileMaker Go Ja
FileMaker WebDirect Ja
FileMaker Server Ja
FileMaker Cloud Ja
FileMaker Data API Ja
Custom Web Publishing Ja

Afkomstig uit versie

21.0

Beschrijving

Deze scriptstap registreert alle AI-scriptstap en functie-aanroepen in de bestandsnaam die is opgegeven met de optie Bestandsnaam. Als het bestand al bestaat, worden nieuwe logboekvermeldingen toegevoegd aan het einde van het bestand.

Voor scripts die worden uitgevoerd in FileMaker Pro en FileMaker Go, wordt het AI aanroeplogboek opgeslagen in de map Documenten van de huidige gebruiker. Voor scripts die op een FileMaker-host worden uitgevoerd, wordt het logboek opgeslagen in de map Logboeken van de host.

Voorbeeld 1

Schakelt AI-oproepregistratie in het bestand ai-calls.log in de map Documenten in met uitgebreide logboekvermeldingen, configureert een AI-account, gaat naar de lay-out Bijeenkomstdetails, gebruikt vervolgens het model om insluitvectoren voor de tekst op te halen in het veld Meetings::Note voor de huidige record en slaat deze op als tekst in het tekstveld Meetings::Note_Embedding_Text. Logboekregistratie blijft ingeschakeld, zodat ook andere scripts in dit FileMaker Pro-bestand AI-aanroepen kunnen registreren.

Kopiƫren
Loggen van AI-gesprekken instellen [ Aan ; Bestandsnaam: "ai-calls.log" ; Verbose ]

AI-account configureren [ Accountnaam: "my-account" ; Modelprovider: OpenAI ; API-sleutel: "sk-RZCtpWT..." ]

Ga naar lay-out [ "Bijeenkomstdetails" (Meetings) ; Animatie: Geen ]

Insluiting invoegen [ Accountnaam: "my-account" ; Insluitmodel: "text-embedding-3-small" ; Invoer: Meetings::Note ; Doel: Meetings::Note_Embedding_Text ]