Machine Learning-model configureren

Laadt een Core ML-model (Machine Learning) en maakt het gebruiksklaar.

Opties

• Naam is het model waarop de functie ComputeModel wordt uitgevoerd. Raadpleeg ComputeModel functie.
  • Bewerking geeft aan hoe het model wordt gebruikt:
    • Bij Zicht wordt ervan uitgegaan dat de invoer bestaat uit één afbeelding en de uitvoer uit een matrix van classificaties. Eén classificatie bevat een naam en een betrouwbaarheidsniveau als een drijvende komma.
    • Bij Algemeen bestaat de invoer uit een of meer scalaire invoerwaarden en wordt er één eindige geordende lijst met waarden geretourneerd.
    • Bij Laden annuleren wordt een model uit het geheugen verwijderd en komen de bronnen vrij die het model verbruikt. Als deze bewerking wordt gebruikt, verwijst Naam naar het model dat moet worden verwijderd.
  • Uit verwijst naar een containerveld met het gegevensbestand van het model (vereist voor alle bewerkingen behalve Laden annuleren).

Compatibiliteit

Product Ondersteund
FileMaker Pro Gedeeltelijk
FileMaker Go Ja
FileMaker WebDirect Nee
FileMaker Server Gedeeltelijk
FileMaker Cloud Nee
FileMaker Data API Nee
Custom Web Publishing Nee

Afkomstig uit versie

19.0

Beschrijving

Gebruik deze scriptstap om een Core ML-model te laden, zodat de functie ComputeModel invoergegevens kan leveren aan het model en de uitvoer kan opmaken voor analyse of weergave.

In de volgende tabel worden de parameterwaarden voor Core ML uitgelegd die worden ondersteund door deze scriptstap.

Parameter

Gegevenstype in FileMaker Pro

tekst

Tekst

int64

Getal

double

Getal

image

Een containerveld met een afbeeldingstype met bitmapindeling dat wordt ondersteund door de Apple Core Graphics API

Opmerkingen

• Deze scriptstap wordt alleen ondersteund in iOS, iPadOS en macOS.
  • Naam kan een berekening zijn.
  • Met producten van FileMaker kunnen geen modellen worden getraind.

Voorbeeld 1

Laadt een vision-model uit het opgegeven containerveld.

Kopiëren
Machine Learning-model configureren [ Naam: visionModel ; Bewerking: Zicht ; Uit: ModelContainerField ]

Voorbeeld 2

Verwijdert een model uit het geheugen.

Kopiëren
Machine Learning-model configureren [ Naam: visionModel ; Bewerking: Laden annuleren ]