Plakken

Plakt de inhoud van het klembord in het opgegeven veld van de huidige record.

Opties

• Met Gehele inhoud selecteren vervangt u de inhoud van een veld door de inhoud op het klembord. Als u Gehele inhoud selecteren niet inschakelt, kopieert de scriptstap Plakken de inhoud van het klembord naar het gedeelte van het veld dat is geselecteerd.
  • Met Plakken zonder stijl geeft u aan dat FileMaker Pro alle stijl- en opmaakkenmerken van de tekst op het klembord moet negeren.
  • Met Ga naar doelveld geeft u het veld op waarin u de inhoud wilt plakken.

Compatibiliteit

Product Ondersteund
FileMaker Pro Ja
FileMaker Go Ja
FileMaker WebDirect Gedeeltelijk
FileMaker Server Ja
FileMaker Cloud Ja
FileMaker Data API Ja
Custom Web Publishing Ja

Afkomstig uit versie

6.0 of lager

Beschrijving

Als u gegevens probeert te plakken die niet overeenkomen met het veldtype van het doelveld, plakt FileMaker Pro gegevens wel maar geeft het een waarschuwing weer wanneer u het veld probeert te verlaten. Als het veld niet voorkomt op de actieve lay-out, geeft FileMaker Pro een foutcode als resultaat, die kan worden vastgelegd met de Get (LaatsteFout) functie.

Opmerkingen

• Als u handmatig veldgegevens selecteert voordat u deze scriptstap uitvoert in FileMaker WebDirect, wordt de scriptstap uitgevoerd alsof u niets selecteerde. Als u veldgegevens wilt selecteren voordat u deze scriptstap uitvoert in FileMaker WebDirect, gebruikt u de Selectie instellen scriptstap.

Voorbeeld 1

Dit voorbeeldscript plakt de inhoud van het klembord in het actieve veld.

Kopiëren
Aangepast dialoogvenster tonen ["Wilt u de inhoud van het klembord plakken?"]
If [Get (KeuzeLaatsteBericht) = 1]
    Plakken [Selecteren]