Alle records verwijderen

Verwijdert alle records in de huidige gevonden reeks.

Opties

Met dialoogvenster geeft aan of bij de uitvoering van de scriptstap een dialoogvenster moet worden weergegeven waarin gebruikers worden gevraagd de verwijdering van alle records te bevestigen.

Compatibiliteit

Product Ondersteund
FileMaker Pro Ja
FileMaker Go Ja
FileMaker WebDirect Ja
FileMaker Server Gedeeltelijk
FileMaker Cloud Gedeeltelijk
FileMaker Data API Gedeeltelijk
Custom Web Publishing Gedeeltelijk

Afkomstig uit versie

6.0 of lager

Beschrijving

Belangrijk  U kunt de verwijdering van records niet ongedaan maken.

‘Alle records verwijderen’ probeert een groep records in de gevonden reeks te vergrendelen alvorens ze te verwijderen. Als het alle records in de groep kan vergrendelen, verwijdert deze scriptstap de groep records, probeert het de volgende groep records te vergrendelen, enzovoort. De eerste keer dat ‘Alle records verwijderen’ niet alle records in een groep kan vergrendelen (bijvoorbeeld als een record wordt bewerkt door een andere gebruiker), stopt deze en geeft deze een foutcode (die kan worden opgevraagd met de Get (LaatsteFout) functie).

Opmerkingen

Voorbeeld 1

Dit voorbeeldscript vraagt de gebruiker of deze alle records in de huidige tabel wil verwijderen.

Kopiëren
Alle records tonen
Alle records verwijderen [Met dialoogvenster: Aan]

Voorbeeld 2

Dit voorbeeldscript vraagt de gebruiker of deze alle records in de huidige gevonden reeks wil verwijderen.

Kopiëren
Aangepast dialoogvenster tonen ["Wilt u alle " & Get (GevondenTelling) & " records verwijderen?"]
If [Get (KeuzeLaatsteBericht) = 1]
    Alle records verwijderen [Met dialoogvenster: Uit]