Over Claris ID- en externe IdP-accounts

Claris ID is een geïntegreerd aanmeldingssysteem waarmee u kunt werken met bestanden die worden gehost door FileMaker Cloud. Als een teambeheerder een accountverificatie heeft ingesteld met een externe identiteitsprovider (IdP) voor uw team, kunt u zich aanmelden met die provideraccount in plaats van met Claris ID.

Met Claris ID kan een teambeheerder ook de Claris Studio-gegevensbron van het team verbinden met een bestand.

Aanmelden met Claris ID- of externe IdP-account:

1. Kies in FileMaker Pro het menu Bestand > Aanmelden bij Claris ID.

Als u al bent aangemeld, krijgt u in plaats daarvan de opdracht Mijn apps in het menu Bestand te zien.

2. Voer uw accountgegevens in.

Afmelden van Claris ID- of externe IdP-account:

• Kies in FileMaker Pro het menu Bestand > Afmelden bij Claris ID.

Opmerkingen

• De opdracht Aanmelden bij Claris ID is beschikbaar voor alle gebruikers.

• Het venster Mijn apps is alleen beschikbaar nadat u zich hebt aangemeld met uw Claris ID.