Menubalk tonen/verbergen

Toont of verbergt de menubalk.

Opties

• Vergrendelen voorkomt dat de status van de menubalk wordt gewijzigd (alleen FileMaker Go).

• Tonen toont de menubalk.

• Verbergen verbergt de menubalk.

• Met Wisselen wordt de menubalk afwisselend weergegeven en verborgen.

Compatibiliteit

Product Ondersteund
FileMaker Pro Gedeeltelijk
FileMaker Go Ja
FileMaker WebDirect Gedeeltelijk
FileMaker Server Nee
FileMaker Cloud Nee
FileMaker Data API Nee
Custom Web Publishing Nee

Afkomstig uit versie

13.0

Opmerkingen

• Deze scriptstap wordt niet ondersteund in macOS of wanneer het actieve venster een kaart is en geeft een foutcode als resultaat. De code kan met de Get (LaatsteFout) functie worden vastgelegd.

Voorbeeld 1

Als de account gebruiker@voorbeeld.com is ingelogd, wordt de lay-out Facturen geopend en zijn de menu- en statusbalk niet zichtbaar.

Kopiƫren
If [Get ( AccountName ) = "user@example.com"]
Ga naar Layout ["facturen"]
menubalk tonen/verbergen [Lock: Off ; Hide]
Werkbalken tonen/verbergen [verbergen]
beƫindigen als