Öppna Överför till värd

Öppnar dialogrutan Överför till värd.

13.0

Beskrivning

Det här scriptsteget är detsamma som att välja Arkiv > Dela databas > Överför till värd.

Du kan använda det här scriptsteget för att öppna dialogrutan Överför till värd om du angivit att användarna inte ska ha tillgång till menyerna i FileMaker Pro.

Exempel 1

Visar en anpassad dialogruta med frågan om användaren vill överföra en databas till en värd, och öppnar dialogrutan Överför till värd.

Kopiera
Visa anpassad dialogruta ["Vill du överföra en databas till en värd?"]
If [Get ( SenasteMeddelandeval ) = 1]
    Öppna Överför till värd