Ange inställningar för Genvägar (macOS)

I FileMaker Pro (från och med macOS Monterey 12.0) kontrollerar Genvägar-inställningarna vilka filer som kan donera scripts till Genvägar-appen. Se Köra scripts via Genvägar.

1. Välj FileMaker Pro > Inställningar.

2. Klicka på fliken Genvägar i dialogrutan Inställningar.

FileMaker Pro-filer som innehåller donerade scripts visas i listan. Ett bockmärke visas bredvid filer som du tillåter scriptdonation för.

3. För att

Gör så här

Aktivera eller inaktivera scriptdonation för en fil

Markera eller avmarkera kryssrutan bredvid filens namn.

Ta tillfälligt bort en aktiverad fil från listan

Välj en eller flera filer och tryck sedan på tangenten Delete.

Filen läggs tillbaka i listan när den öppnas igen.

Kommentarer

• Om en fil inte längre har scripts som ska doneras, eller om den utökade behörigheten fmurlscript inte längre är aktiverad, tas filen bort från listan.