Visa/dölj verktygsfält

Visar eller döljer statusverktygsfältet i FileMaker Pro och verktygsraden och redigeringsraden i FileMaker Go.

Tillval

• Lås hindrar användaren från att manuellt visa eller dölja statusverktygsfältet i FileMaker Pro eller verktygsfältet i FileMaker Go.
  • Inkludera verktygsfältet Redigera post aktiverar eller inaktiverar redigeringsraden i FileMaker Go.
  • Visa visar statusverktygsfältet i FileMaker Pro och verktygsfältet i FileMaker Go.
  • Göm döljer statusverktygsfältet i FileMaker Pro och verktygsfältet i FileMaker Go.
  • Byt växlar mellan att visa och dölja statusverktygsfältet i FileMaker Pro (samma sak som att klicka på Visa eller dölj statusverktygsfältet) och verktygsfältet i FileMaker Go.

Kompatibilitet

Produkt Stöds
FileMaker Pro Ja
FileMaker Go Ja
FileMaker WebDirect Ja
FileMaker Server Ja
FileMaker Cloud Ja
FileMaker Data API Nej
Anpassad webbpublicering Nej

Ursprungsversion

6.0 eller tidigare

Kommentarer

• Om det här scriptsteget utförs på ett kort returnerar Visa/dölj verktygsfält returneras en felkod som kan registreras med hjälp av Funktionen Get ( SenasteFel ).

Exempel 1

Går till sökläget, visar statusverktygsfältet, pausar för användarinmatning, utför sökningen och döljer statusverktygsfältet.

Kopiera
Sök [Paus: Av]
Visa/dölj verktygsfält [Visa]
Paus/fortsätt script [Vänta på användaren]
Utför sökning [ ]
Visa/dölj verktygsfält [Göm]