Instellingen voor Claris Customer Console wijzigen (FileMaker Cloud)

Opmerking  De volgende informatie is bedoeld voor FileMaker Cloud-teambeheerders.

U kunt de volgende instellingen voor het huidige team wijzigen.

Op de pagina Instellingen, voor Claris Customer Console:

Om dit te doen

Gaat u als volgt te werk

Gebruikers toestaan om FileMaker-software te downloaden vanaf de Abonnementenpagina

Stel Gebruikers toestaan software te downloaden in op Aan.

Wanneer deze instelling is uitgeschakeld en gebruikers software proberen te downloaden, zien ze een bericht.

Schakel deze optie uit als u bijvoorbeeld FileMaker-software moet testen in combinatie met uw infrastructuur en met bestaande apps op maat voordat u gebruikers toestaat de software te downloaden en te gebruiken.

Alleen bestanden weergeven die in FileMaker WebDirect op de startpagina van de gebruiker kunnen worden geopend

Stel Alleen FileMaker WebDirect-bestanden tonen op de startpagina in op Aan.

Dit zijn bestanden waaraan toegang is toegewezen via uitgebreide privileges van FileMaker WebDirect in FileMaker Pro. Raadpleeg Uitgebreide privileges maken en bewerken.

Wanneer deze instelling is uitgeschakeld, worden op de startpagina van een gebruiker alle bestanden weergegeven waartoe de gebruiker toegang heeft.

Opmerking  Als u wilt dat FileMaker WebDirect-bestanden op de startpagina worden weergegeven, moet u de optie Niet weergeven in FileMaker WebDirect Launch Center in FileMaker Pro uitschakelen.