Abonnementen beheren (FileMaker Server)

Opmerking  De volgende informatie is bedoeld voor FileMaker Server-teambeheerders.

Als u een FileMaker Server-teambeheerder bent, kunt u uw softwarelicentie bekijken en beheren en FileMaker-software downloaden in Claris Customer Console.

Opmerking  FileMaker Server-aankopen met betrekking tot het Claris-partnerprogramma, Softwarebundelovereenkomst (SBA), Claris-resellers of Site en Enterprise-licenties verschijnen niet in Claris Customer Console.

Doe het volgende om uw licentiegegevens te bekijken en beheren:

• Klik op de pagina Abonnement.

• U ziet informatie over uw FileMaker Server-contract, zoals het contractnummer, de licentiesleutel en de start- en verloopdatum van het contract. U ziet ook statistieken over uw contract, inclusief het aantal toegewezen licenties en de hoeveelheid FileMaker Data API-gebruik.

• Als u uw contract wilt upgraden, om licenties toe te voegen of File Maker Data API-toewijzing te verhogen, klikt u op Abonnement upgraden. Volg daarna de instructies in de Claris Store.
    • Als u een jaarlijks contract wilt verlengen, klikt u op Abonnement verlengen (wat verschijnt wanneer uw abonnement bijna is verlopen). Volg daarna de instructies in de Claris Store.

FileMaker-software downloaden:

1. Klik op de pagina Abonnement op het tabblad Downloads.
  2. Afhankelijk van de software die u wilt downloaden, doet u het volgende: